FAQ’s omtrent COVID-19

Beste leden, 


We zijn SUPER blij dat we dan eindelijk onze deuren weer hebben mogen openen voor jullie! We hopen dat het met iedereen goed gaat.

Hopelijk zijn jullie de afgelopen maanden thuis toch nog een beetje in beweging gebleven via onze mobiele fitness app! Download “Sportingclub FreeFitness” nu gratis in de App- en Google Play Store. 
In onze fitness app kan je meer dan 2000 workouts met 3D demonstraties vinden, je calorieën bijhouden en nog véél meer! Deel je home workouts met ons via Instagram @sportingclubfreefitness.

Wat betreft de compensatie, HEEL ERG BEDANKT VOOR AL JULLIE STEUN DE AFGELOPEN MAANDEN! WE REALLY REALLY APPRECIATE IT!
Om de periode van de lockdown 15 december 2020 t/m 18 mei 2021 te compenseren, mogen jullie allemaal in de periode van 19 mei 2021 t/m 19 oktober 2021 sportmaatjes meenemen net zoals de vorige keer. Leden van vestiging Hoogvliet mogen deze periode ook gratis komen sporten in vestiging Spijkenisse.

VESTIGING SPIJKENISSE: Zoals jullie weten moeten wij in het jaar 2021 verplicht verhuizen naar een nieuw pand i.v.m. de sloop van ons huidige pand (besluit van de gemeente). Met vreugde willen wij mededelen dat wij al een nieuwe locatie hebben gevonden op 3 min loopafstand van de huidige locatie en zullen wij dus ook blijven bestaan in Spijkenisse, geen zorgen! Heb a.u.b. vertrouwen in ons, wij gaan niet weg! Wij begrijpen de onrust, het is alleen een erg vervelende situatie waar wij ons in bevinden. De gemeente wilt ons pand slopen en vervolgens starten met woningen bouwen. Kortom, wij gaan hier niet weg, wij gaan alleen verhuizen naar een ander pand in de buurt. Binnenkort maken wij de nieuwe locatie bekend.

Wij hopen dat de Coronacijfers zullen blijven dalen, zodat wij gewoon open mogen blijven en met z’n allen niet weer in de lockdown belanden.

Heel veel sportplezier iedereen! Nogmaals hartelijk dank voor jullie steun tijdens de lockdowns.Namens de directie,
SPORTINGCLUB FREEFITNESS


PREVENTIE MAATREGELEN SPORTINGCLUB FREEFITNESS (TIJDENS OPENING:

– Wees verstandig en blijf thuis als jij of iemand uit jouw omgeving last heeft van symptomen (hoesten, verkoudheid, koorts, ademhalingsproblemen).
Bij constatering van symptomen sturen we je helaas naar huis

-Houd je aan de 1,5 meter afstand en volg de pijlen
Wij zullen jullie erop aanspreken indien de 1,5 meter niet gewaarborgd wordt

-Nies en hoest in je elleboog of in een papieren zakdoek
Gooi je zakdoek direct weg en was/desinfect hierna direct je handen

-Het gebruik van een handdoek is VERPLICHT!
Voel je vrij om handschoenen of mondkapje te dragen.


Dichte handschoenen zijn bij ons verkrijgbaar voor €2,50
Handdoeken zijn bij ons verkrijgbaar voor €3,50
Mondkapjes zijn bij ons verkrijgbaar voor €1,50

-Was/desinfecteer je handen voor én na je training

-Maak de materialen voor en na gebruik schoon
Overal hangen er sprayflesjes in de zaal gevuld met desinfectiemiddel

-Drink niet direct uit de kranen in de wc’s 
Gebruik dit alleen om uw handen te wassen of water te vullen in uw drinkflesje. Wij verkopen ook drankjes aan de balie


(Wat je van ons kunt verwachten)

-Wij werken zonder een reserveringssysteem, voor jullie gemak. Je kunt dus komen sporten zonder te hoeven reserveren. Wij houden de drukte in de hand. Bij drukte kan er een wachtrij ontstaan voor de deur.

-Er worden extra schoonmaakrondes gedaan

-Sommige fitnessapparaten zijn tijdelijk buiten gebruik i.v.m. de 1,5 meter afstand

-We schudden geen handen en verwelkomen u graag met een glimlach


Wij hopen dat iedereen aan elkaars veiligheid denkt en derhalve ook de verantwoordelijkheid neemt om zich aan bovenstaande maatregelen te houden.

LET OP: Bij overschrijding van onze regels (geen afstand houden, de richtpijlen niet volgen etc.) zullen wij strenger optreden en direct gaan werken met reserveringen. Hier hebben wij reeds een reserveringssysteem voor klaarstaan in onze mobiele fitness App.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!Stay safe everyone!